top of page

Heeft u last van een ingroeiende nagel, een likdoorn, kloven, eelt of andere voetproblemen? In de praktijk van Medisch pedicure Greet Eppens kunt u terecht voor diverse pedicurebehandelingen. Bij de eerste afspraak doe ik een uitgebreide voetencheck om uw problemen en wensen te inventariseren.


Ook uw adres voor de diabetische, reumatische, spastische en oudere voet. Vergoeding van de behandeling is soms mogelijk.


De basisbehandeling van uw Medisch pedicure bestaat uit het knippen van de nagels, het reinigen van de nagelomgeving,

het verwijderen van kloven, eelt en/of likdoorns. Daarna wordt alles afgewerkt en worden uw voeten ingesmeerd met een voor uw huid geschikte crème.


Ingroeiende nagels kunnen erg pijnlijk zijn. Hiervoor kan een nagelbeugel geplaatst worden. Deze beugel kan ervoor zorgen dat u spoedig pijn vrij bent en dat de nagel weer normaal kan gaan groeien. De Medisch Pedicure heeft hiervoor een opleiding gevolgd.


Beschadigde nagels kunnen worden gerepareerd met een gelnagel. Deze zorgt ervoor dat uw nagel geheel kan herstellen. Ook bij een schimmelnagel kan dit een (tijdelijke) oplossing zijn. De Medisch pedicure heeft hiervoor een specialistische opleiding gevolgd.

De foto's tonen de nagel voor en na de behandeling.

Voor kleine correcties aan de voet kan een orthese worden geplaatst. Uw Medisch Pedicure kan u hierover adviseren.

Drukplekken kunnen worden behandeld met een vilttechniek.


Ook voor een heerlijke ontspannende voetmassage bent u bij uw medisch pedicure aan het juiste adres.

U kunt de massage olie naar eigen keuze samenstellen.

bottom of page